DANES ZAPRTO
SLO | ENG
Facebook Instagram Kontakt

Prijavite se na Emporium e-novice in bodite med prvimi, ki bodo seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi.

Za naročilo na e-novice, vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb "Potrdi".

Polja obarvana z rdečo so obvezna.

Vaš naslov e-pošte

Povlecite del sestavljanke na pravo mesto

S klikom na gumb soglašate in dovoljujete, da Magistrat International d.o.o. vaše osebne podatke (e-naslov) zbira, obdeluje, hrani in uporablja v namene neposrednega trženja in pošiljanja tedenskih elektronskih obvestil o akcijah in popustih, dogodkih in novostih.

Potrebujete pomoč pred ali po nakupu oblačil?
Našli ste pravi naslov!

Poleg široke izbire prestižnih blagovnih znamk, vam Emporium nudi tudi Personal Shopping ter Tax Free storitev.

Svetovalnica

SVETOVALNICA

Emporium svojim kupcem nudi prav posebno storitev. Dovolite, da vam naše modne svetovalke pomagajo pri izbiri oblačil. Verjamemo, da se boste v naši svetovalnici dobro počutili. Prosimo, da se za brezplačno svetovanje predhodno dogovorite po telefonu: +386 (0)1 30 84 271 ali po e-pošti: info@emporium.si.

Šivalnica

ŠIVALNICA

V primeru, da je potrebno kupljene izdelke prilagoditi vaši velikosti, vam je na voljo naša šivalnica, kjer vam brezplačno zarobimo, zašijemo, skrajšamo ali podaljšamo.
Kontaktni telefon: 01 58 44 810

Cafeteria

CAFETERIA

Po sladki kavi lahko zadiši tudi v Emporiumu, saj lahko kar med nakupi smuknete še na hitro družabno kavico v Cafeterio, ki se nahaja na osrednjem, dvignjenem delu prodajalne Emporium.

Načini plačila

NAČINI PLAČILA

V naši trgovini lahko plačate z različnimi karticami - plačilnimi ali kreditnimi - American Express, Diners, Eurocard, Mastercard, Visa, Activa, Maestro ali Karanta.

Možnost plačila na obroke

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Pri plačilu z Diners ali American Express kartico vam ponujamo možnost plačila na obroke.

Tax Free

TAX FREE

Pri nakupu nad 50 evrov na blagajni prejmete obrazec za povrnitev carinskih dajatev (TAX FREE) tujim državljanom. Seznam mest, kjer vam dajatve povrnejo, je priložen k obrazcu.

Darilni boni

DARILNI BONI

Če niste prepričani, da boste znali izbrati pravo darilo za veš najdražje, vam svetujemo, da jim podarite naš darilni bon v vrednosti 30 ali 50 evrov. Več o tem >>

Zavijemo kot darilo

ZAVIJEMO KOT DARILO

Kupljeno vam pri nas tudi zavijemo kot darilo.

Blagovne znamke