ODPRTO od 9.00 do 21.00
nalagam...
SLO | ENG
Facebook Instagram Kontakt

Ujemite najnovejše iz modnega sveta!

Z e-novicami Emporium boste vedno na tekočem - vsak mesec vam bomo namreč pošiljali izbrane nasvete, trike, namige in novice z modnih brvi.

Polja obarvana z rdečo so obvezna.

Vaš naslov e-pošte
Mobilna številka
Vnesite prikazano varnostno kodo*

Strinjam se, da se podatki obdelujejo in uporabljajo v komercialne namene podjetja Magistrat International d.o.o.

Kratka predstavitev podjetja

Več kot 111 svetovno priznanih blagovnih znamk urbane, visoke in športne mode za ženske, moške in otroke, na enem mestu. Po nakupovanju se lahko spočijete v Cafeteriji Emporium ali koristite naše posebne usluge, kot sta modna svetovalnica in šivalnica.

Darilni boni

DARILNI BONI

Včasih se znajdemo v situaciji, ko ne znamo izbrati darila, ki bi bilo primerno za nam drago osebo.
Če tudi vi ne veste, kako bi v teh prazničnih dneh razveselili vaše najbližje, vam svetujemo, da podarite Emporium darilni bon v vrednosti 30 ali 50 eur! Več o tem >>

Personal shopper

PERSONAL SHOPPING

Mnoge ženske in moški v vsakodnevni naglici in v boju z velikim številom obveznosti nimajo časa za razmišljanje o nakupu novih "pravih" oblačil. Zato vam Emporium s pomočjo modnih strokovnjakinj nudi brezplačno svetovanje za vse priložnosti.
Več o tem >>

Darilni boni

DARILNI BONI

Včasih se znajdemo v situaciji, ko ne znamo izbrati darila, ki bi bilo primerno za nam drago osebo.
Če tudi vi ne veste, kako bi v teh prazničnih dneh razveselili vaše najbližje, vam svetujemo, da podarite Emporium darilni bon v vrednosti 30 ali 50 eur! Več o tem >>

Sešito po meri

SRAJCE, SEŠITE PO MERI

Težko najdete srajco, obleko ali jakno, ki bi vam bila zares prav? So vam rokavi prekratki, vas tišči ovratnik in veže v ramenih? Veliko moških ima težave pri izbiri formalnih oblačil. Prav zato se v modo vrača trend oblačil, sešitih po meri. Več o tem >>

Šivalnica

ŠIVALNICA

V primeru, da je potrebno kupljene izdelke prilagoditi vaši velikosti, vam je na voljo naša šivalnica, kjer vam brezplačno zarobimo, zašijemo, skrajšamo ali podaljšamo.
Kontaktni telefon: 01 58 44 810

Cafeteria

CAFETERIA

Po sladki kavi lahko zadiši tudi v Emporiumu, saj lahko kar med nakupi smuknete še na hitro družabno kavico v Cafeterio, ki se nahaja na osrednjem, dvignjenem delu prodajalne Emporium.

Svetovalnica

SVETOVALNICA

Emporium svojim kupcem nudi prav posebno storitev. Dovolite, da vam naše modne svetovalke pomagajo pri izbiri oblačil. Verjamemo, da se boste v naši svetovalnici dobro počutili. Prosimo, da se za brezplačno svetovanje predhodno dogovorite po telefonu: +386 (0)1 58 44 871 ali po e-pošti: info@emporium.si.

Zavijemo kot darilo

ZAVIJEMO KOT DARILO

Kupljeno vam pri nas tudi zavijemo kot darilo.

Načini plačila

NAČINI PLAČILA

V naši trgovini lahko plačate z različnimi karticami - plačilnimi ali kreditnimi - American Express, Diners, Eurocard, Mastercard, Visa, Activa, Maestro ali Karanta.

Možnost plačila na obroke

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Pri plačilu z Diners ali American Express kartico vam ponujamo možnost plačila na obroke.

Tax Free

TAX FREE

Pri nakupu nad 50 evrov na blagajni prejmete obrazec za povrnitev carinskih dajatev (TAX FREE) tujim državljanom. Seznam mest, kjer vam dajatve povrnejo, je priložen k obrazcu.

Blagovne znamke