Cena dostave

Cena dostave na področju Slovenije znaša 4 € z DDV. Pri naročilih za 50 € ali več je dostava brezplačna. Prav tako je dostava brezplačna za vsa naročila, ki bodo dostavljena v trgovine v Sloveniji (Emporium in Galerija Emporium).

Naročilo lahko dostavimo na vaš izbran naslov ali v izbrano trgovino - za lokacije trgovin in delovni čas kliknite tukaj. Radi bi vas opozorili, da je dostava možna samo v državo iz katere naročate (tj. trg dostave mora biti vedno enak državi nakupa). Pošiljko lahko na svojem naslovu v Sloveniji pričakujete v roku 1-3 delovnih dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih naročenih izdelkov ne pošiljamo.

Ko bo pošiljka pripravljena, vam bo dostavna služba GLS poslala e-sporočilo in SMS, da je paket pripravljen in bo dostavljen naslednji delovni dan. V istem sporočilu boste prejeli številko paketa ter povezavo in geslo, s katerim lahko preverite stanje dostave, spremenite datum dostave ali preusmerite paket na drug naslov, v GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat.


Stanje paketa lahko preverite tudi na uradni GLS spletni strani, na telefonski številki 01 500 11 50 ali na info@gls-slovenia.com. Poleg SMS-a boste prejeli tudi e-pošto z več podatki o vašem paketu, med drugim tudi znesek, ki ga boste morali plačati pri prevzemu paketa (če ste izbrali plačilo po povzetju, lahko znesek kurirju plačate z gotovino ali s kartico).

Sledenje naročilu

Stanje naročila lahko spremljate v zavihku Moj račun.

Prevzem v GLS Paketomatu ali GLS Paketni trgovini

Naročilo lahko prevzamete tudi v GLS Paketomatu ali GLS Paketni trgovini. Dostavna služba GLS vam bo poslala SMS, da je paket pripravljen in bo dostavljen naslednji delovni dan. V istem sporočilu boste prejeli tudi številko paketa ter povezavo in geslo, s katerim lahko preverite stanje dostave, spremenite datum dostave ali preusmerite paket na drug naslov, v GLS Paketomat ali GLS Paketno trgovino. Lokacije GLS Paketnih trgovin ali GLS Paketomatov najdete tukaj.

Direktna dostava v GLS Paketomat

Izberete lahko tudi direktno dostavo v GLS Paketomat. Cena dostave v izbran GLS Paketomat znaša 4 € z DDV.

Direktna dostava v GLS Paketomat v istem dnevu

Za izbrane izdelke iz naše ponudbe, ki so v košarici posebej označeni, vam ponujamo tudi možnost dostave v GLS Paketomat v istem dnevu. Ta storitev je na voljo od ponedeljka do petka, a le če naročilo oddate do 12.00, in velja le za določene GLS Paketomate v Ljubljani, Kranju, Celju, Kopru in Novem mestu. Naročila oddana po 12.00 bodo v GLS Paketomat dostavljena naslednji dan. Cena dostave v GLS Paketomat v istem dnevu znaša 2,7 € z DDV.