KAKO OPRAVITI NAKUP

Izbira izdelka
 1. Ob prihodu na spletno stran najprej izberite glavno skupino, ki vas zanima: ženske, moški ali otroci.
 2. Znotraj izbrane glavne skupine se pokažejo kategorije (pravkar prispelo, oblačila, čevlji, dodatki in blagovne znamke), s klikom na eno od njih pa še podkategorije (jakne & plašči, kratke hlače, športni puloverji & jope, majice, itd).
 3. Če želite o posameznem izdelku izvedeti več, vas klik nanj preusmeri na razširjen pogled s podrobnostmi (razpoložljive barve in velikosti, informacije o izdelku, material in vzdrževanje, itd.).
 4. Izberite željeno barvo in velikost ter kliknite Dodaj v košarico. Ko ste v košarico dodali vse izbrane izdelke, kliknite nanjo v zgornjem desnem kotu ali izberite Pojdi v košarico.

Košarica
 1. V tem koraku lahko izdelek iz košarice še vedno odstranite ali spremenite količino, barvo ali velikost (te podatke lahko spremenite v prvem, drugem in tretjem koraku košarice).
 2. Če imate promocijsko kodo, jo vpišite na desni strani in izberite Potrdi.
 3. Nato izberite še ali želite dostavo naročila na izbran naslov ali prevzem v eni od naših trgovin (Emporium in Galerija Emporium) ter kliknite Oddaj naročilo.
 4. Z nakupom lahko nadaljujete kot gost, se registrirate ali prijavite.

Dostava
 1. Izberite, v kateri trgovini želite prevzeti naročilo (Emporium ali Galerija Emporium) ali vpišite podatke za dostavo na izbran naslov (ime, priimek, ulica, poštna številka, mesto, država, telefonska številka, e-naslov).
 2. Na desni strani lahko preverite, ali so vsi vnešeni podatki pravilni. Če niso, izberite Uredi in podatke spremenite, nato pa izberite Naprej.

Plačilo in potrdilo naročila
 1. Najprej vnesite podatke o plačilu, nato pa izberite način plačila (kartica, PayPal, plačilo z gotovino ob dostavi).
 2. Če izberete plačilo s kartico ali PayPal-om, boste z našega spletnega mesta preusmerjeni na varno stran za plačilo, kjer vpišete vse podatke potrebne za izvedbo plačila. Če izberete plačilo po povzetju, strošek nakupa poravnate logistu, ki za nas opravlja dostavo.
 3. Na koncu naročilo potrdite s klikom na Oddaj naročilo.